Ugrás a tartalomhozUgrás a fő navigációhoz Ugrás a lábléchez

Hagyományőrző disznóölés

február 18-án, szombaton kerül sor Fekeden a Tájház udvarán a Baráti Kör hagyományos rendezvényére.

A szúrópálinkát reggel nyolckor kínáljuk és a program is akkor veszi kezdetét.

Kérjük azokat a tagokat, vagy más érdeklődőket, akik szeretnének az eseményen részt venni, hogy a jelentkezést 2023. február 13-ig e-mail-ben, személyesen a hivatalban vagy a 69 345106 telefonszámon tegyék meg. (Elsőbbséget élveznek a Baráti Kör tagjai és a helyi lakosok.)

Az egyesület vezetőségének határozata alapján a tagoknak és gyermekeiknek (18 éves korig) a rendezvényen történő részvétel ingyenes, amennyiben nincs tagdíjtartozásuk. A többi érdeklődőnek a részvételi díj: 5000,- Ft/fő.

Ennek ellenére ne feledje el senki azt a már jól bevált szokást, hogy a pincék kincseivel, a legjobb évjáratokkal vagy a frissen desztillált, esetleg már jó ideje érlelt párlataikkal meglephetik a társaságot és ezzel megágyazhatunk a zsíros falatoknak. A lányoknak, asszonyoknak sem tilos a legújabb vagy már jól bevált receptek alapján a legfinomabb sütemények megalkotása, akár tálcaszám.

Továbbá tájékoztatom a tagságot, hogy az egyesület vezetősége a tagdíjak mértékét 3.500,- Ft-ra emelte 2023. évtől. A helyszínen is fizethető a tagdíj, de lehet az egyesület számlájára is utalni (számlaszám 50400113-11000169). A közleményben kérem feltüntetni a „tagdíj” szót és azon tagok nevét, akiknek a díjat fizeti.

A Baráti Kör vezetőségének nevében: Tillmann Péter