Hagyományőrző disznóölés

február 12-én.

A Fekedi Szülőföldünk Baráti Kör, a Fekedi Német Nemzetiségi Önkormányzat és Feked Község Önkormányzatának közös szervezésében sor kerülő eseményre mindazon fekedi lakosok és egyesületi tagok jelentkezését várjuk, akik már a korábbi években is részt vettek a rendezvényen és munkájukkal bizonyították rátermettségüket és érdeklődésüket. Szívesen látjuk azokat is, akik az elmúlt évben a településen megszervezett számtalan rendezvényből számos eseményen részt vettek és a disznóölés során aktív részvételükkel szeretnének hozzájárulni a rendezvény jó hírének öregbítéséhez. Továbbá hívjuk azon fiatalokat és nem annyira fiatalokat, a régóta itt lakókat és frissen beköltözötteket, akik szeretnének bekapcsolódni a falu és az egyesület tevékenységeibe és a közös munkába.

Akik nem ismernek magukra az előbbi kritériumok alapján, azoknak korlátozott számban 3000,-Ft/fő áron van lehetőségük a rendezvényen részt venni a szabad helyek függvényében.

A részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezési határidő 2022. 02. 08. 12:00.
Jelentkezni szóban, telefonon (06 69 345 106) a polgármesteri hivatalban vagy a fekedhivatal@gmail.com címre küldött levéllel lehet.

Kapcsolódó képek: