Ugrás a tartalomhozUgrás a fő navigációhoz Ugrás a lábléchez

Új honlap

Településünk világhálón való megjelenése megújult egy modern, dinamikus weblappal. A friss híreket a lap tetején megjelenő csúszó hírolvasóban láthatják, a régebbiek időrendi sorrendben következnek egymás után a HÍREK menüpont alatt.
A TELEPÜLÉSÜNK rovat röviden bemutatja a falut, az itt élő emberek által alkotott kisebb-nagyobb közösségeket.
Az ÖNKORMÁNYZAT fül alatt közigazgatással kapcsolatos információkat találhatnak, ügyeik intézéséhez segítséget kaphatnak.
A SZOLGÁLTATÁSOK menüpont a mindennapi életünk során felmerülő kérdésekről (egészségügy, oktatás, kultúra, közlekedés stb.) ad tájékoztatást, elérhetőségeket.
Rendszeresen ismétlődő eseményeinket, programjainkat a RENDEZVÉNYEK menüpont mutatja be.
VENDÉGVÁRÓ címmel foglaltuk össze azokat az értékeinket, melyek látnivalóként, programlehetőségként szolgálhatnak az idelátogató turisták számára. Reméljük, a fekediek is hasznos információkhoz jutnak az oldalakról.
A KINCSESLÁDA tartalmazza azokat a dokumentumokat (szöveg, kép, mozgókép), melyek múltunkról, jelenünkről, eseményeinkről; mirólunk, Fekedről szólnak.

Böngésszék honlapunkat, s ha hozzászólásuk van vagy üzenni szeretnének, írjanak a vendégkönyvbe vagy a felfedezo.feked@gmail.com emailcímre!